Elektramax B.V. - Erkend elektriciens & SCIOS Scope 8, 10, 12 Inspecties en Elektrakeuringen IconElektramax B.V. - Erkend elektriciens & SCIOS Scope 8, 10, 12 Inspecties en Elektrakeuringen

Van Beeckstraat 10, Zoetermeer

5,0 171 reviews

 • Avatar Lot lot1 ★★★★★ een maand geleden
  Voor de bedrijfsverzekering had ik een scope 10 keuring nodig. Hiervoor heb ik Elektramax ingeschakeld. Zij hebben de keuring vakkundig uitgevoerd en ik kreeg een deskundigrapport met aanbevelingen toegestuurd. Nadat de herstelwerkzaamheden … More waren uitgevoerd (door een andere bedrijf) kwam David terug voor een her-inspectie. De Electra voldoet nu aan de norm scope 10.
  Voor David staat veiligheid hoog in vaandel en ik zou hem zeker aanraden voor mensen die een scope keuring nodig hebben.
 • Avatar Guus Groeneweg ★★★★★ een maand geleden
  Snel en professioneel. Communicatie was snel en duidelijk. Installatie van compleet nieuwe meterkast. Nul problemen, vakkundig neergezet. Erg blij met t resultaat en aansluiten nieuwe laadpaal en zonnepanelen is nu fluitje van n cent met … More de extra krachtstroomgroepen.
 • Avatar Jan R. ★★★★★ 4 maanden geleden
  Elektramax (David) heeft bij ons een 3 fase groepenkast geïnstalleerd (was 1 fase). Hij heeft dit zeer professioneel en vakkundig uitgevoerd. Het perfectionisme van David geeft ons een veilig gevoel. Ook komt hij zijn afspraken na, denkt … More met je mee (o.a. indeling groepen) en is vriendelijk.
 • Avatar Lisa Koelman ★★★★★ 4 maanden geleden
  David heeft bij mij een nieuwe meterkast geplaatst. Oorspronkelijk zou hij alleen een aantal groepen bij plaatsen, later bleek dat de meterkast aan vervanging toe was door waterschade. Hij heeft toen een nieuwe meterkast besteld en de volgende … More dag op zaterdag geplaatst. Geen extra kosten gerekend, erg vakkundig en snel geplaatst. Ik vind hem een aanrader! Ik beveel hem zeker aan!
 • Avatar Femke den Hollander ★★★★★ 4 maanden geleden
  David reageerde snel toen ik om zijn hulp vroeg voor het vervangen van mijn meterkast. Hij kon snel bij me langs komen en meteen de meterkast vervangen. Hij denkt mee wanneer het gaat om oplossingen, hij is vriendelijk en toen ik vroeg … More of hij mijn stopcontact vast wilde draaien, deed hij dat ook gelijk.
 • Avatar Peter Parker ★★★★★ 5 maanden geleden
  Ik beveel Elektramax van harte aan. David reageert snel op je bericht en kan voor eenvoudige klussen vaak op korte termijn al langskomen. Zeer vriendelijke en behulpzame professional. Legt het simpel uit en denkt mee in het hele proces. … More
 • Avatar Daniel ★★★★★ 6 maanden geleden
  Tegen alle verwachting in kon David snel langskomen voor een groeppenkastaanpassing. Hij is vriendelijk, vakbekwaam en zeer behulpzaam! Ik kan Elektramax absoluut aanraden.
 • Avatar Charlene Noorduin Grecco ★★★★★ 7 maanden geleden
  Elektramax ingeschakeld omdat wij geen verlichting hadden in de keuken. Probleem snel en kundig opgelost. Daarnaast ons voorzien van goed advies mbt meterkast. Vriendelijk, deskundig, accuraat . Aanrader
 • Avatar KJ van B ★★★★★ 7 maanden geleden
  David van Elektramax heeft onze nieuwe 10-groepenkast gemonteerd en een extra groep naar de keuken getrokken t.b.v. een inductiekookplaat, de bijbehorende perilexaansluiting gemaakt en de inductiekookplaat aangesloten. Alles is keurig werkend … More geïnstalleerd.
  Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte werd ik steeds prettig geholpen bij al mijn vragen en kreeg ik goed advies. Na vergelijking met de offerte van een andere installateur bleek Elektramax de beste prijs en ook de snelste levertijd te hebben.
  Snelle goede service van een erkend installateur voor een nette prijs.
 • Avatar Rob Swart ★★★★★ 7 maanden geleden
  Zeer tevreden over de persoon en zijn werkzaamheden. Herstelt ook nog de foute aansluitingen van eerder ingeschakelde installateurs! Heeft tevens een nieuwe oven en inductie kookplaat geïnstalleerd! Dik in orde en ik schakel hem graag … More weer in voor een komende klus!
 • Avatar Jermaine Benschop ★★★★★ 7 maanden geleden
  Top service, super snel en vakkundig geholpen!
 • Avatar Ruben de Kruijff ★★★★★ 7 maanden geleden
  Fijn contact. Hij dacht mee aan de oplossing en het is een mooi resultaat. Ik ben erg tevreden.
 • Avatar Peter Smeets ★★★★★ 7 maanden geleden
  De 25 jaar oude installatie in de meterkast voldeed niet meer aan de wensen. Elektramax reageerde snel op de offerteaanvraag voor vervanging met een duidelijke en passende aanbieding. Het installeren kon op korte termijn plaatsvinden, dus … More dat was prettig. De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Tijdens de installatie was er ook tijd voor toelichting en advies. Kortom een prima ervaring, ik kan David van harte aanbevelen.
 • Avatar Rob Janssen ★★★★★ 8 maanden geleden
  Direct geholpen met aardlek probleem geweldig TOP bedankt
 • Avatar Annemarie Van Der Weijden ★★★★★ een jaar geleden
  Afgelopen week is mijn gemeentezekering gesprongen, binnen een paar uur was David ter plekke en heeft dit snel verholpen. Vervolgens heeft hij gisteren een nieuwe groepenkast geplaatst. David is zeer vakkundig en snel, een echte professional! … More
 • Avatar Mallemok ★★★★★ een jaar geleden
  Uitstekende service en kwaliteit. Keurige afwerking. Zeer snelle reactie en uitvoering.
 • Avatar Walter van Dijk ★★★★★ een jaar geleden
  Vaklui, werken netjes en leggen dingen uit als je het vraagt, top
 • Avatar Patrick Pieper ★★★★★ een jaar geleden
  Na het lezen van goede reviews besloten om David te benaderen voor het vervangen van mijn groepenkast en het plaatsen van een stopcontact buiten. Zeer tevreden over het geleverde werk. David reageert snel op vragen en komt netjes al zijn … More afspraken na. Zeker een aanrader!
 • Avatar Sander Vijfschagt ★★★★★ een jaar geleden
  Had last van brandlucht in de meterkast door een gesmolten zekering. David heeft binnen een dag de meterkast vervangen. Nette, duidelijke communicatie, prijsopgaaf vooraf, kortom een echte vakman!
 • Avatar Patrick Claassens ★★★★★ een jaar geleden
  Na het vervangen van de groepen kast is de stroom storing verleden tijd super snelle service en netjes geplaatst
 • Avatar Karin Baank ★★★★★ een jaar geleden
  Snelle reactie op de offerte-aanvraag en ook de afspraak voor nader advies volgde al de volgende dag. David is een professional die weet wat service en goed werk afleveren betekent. Bij mij zijn de groepenkast en een buitenlamp vervangen. … More Ik raad Elektramax ten zeerste aan.
 • Avatar chirano sabajo ★★★★ een jaar geleden
  Positief: Vakkundig, Professioneel. Goede service en kwaliteit geleverd!
 • Avatar Karin Baank ★★★★★ een jaar geleden
  Snelle reactie op de offerte-aanvraag en ook de afspraak voor nader advies volgde heel snel. David is een professional die weet wat service en goed werk afleveren betekent. Bij mij zijn de groepenkast en een buitenlamp vervangen. Ik raad … More Elektramax ten zeerste aan.
 • Avatar Ambrose82 ★★★★★ een jaar geleden
  Zeer goede ervaring. Bij mij is een oude stoppenkast vervangen. Ze zijn netjes op tijd en leveren vakkundig werk af. Een aanrader!
 • Avatar C. Mombers ★★★★★ een jaar geleden
  Edgar en David hebben vanmiddag vakkundig onze groepenkast vervangen. Aardige mannen die voor een scherpe prijs goed werk hebben afgeleverd. Zeker aan te raden!
 • Avatar Dylan Wiekeraad ★★★★★ een jaar geleden
  Erg service gericht. David is keurig op tijd en een zeer vriendelijke man. Levert goed werk en doet alles in overleg met de klant.
  Jammer dat ik maar 5 sterren kan geven want het zijn er zeker meer.
 • Avatar Jan Holsteijn ★★★★★ een jaar geleden
  Wij waren bezig deels van het gas af te gaan. Dat betekent elektrisch koken ( inductie) dat betekent ook groepenkast vervangen. Na enig zoeken Elektramax gevonden voor een groepenkast. Gevraagd of zij deze kunnen vervangen. Ja dat kan dan … More komen wij vrijblijvend u adviseren indien gewenst. Een inspecteur diende zich aan en probleem doorgepraat. Overigens een keurig persoon wellevend en meedenkend. Na uitbrengen offerte opdracht gegeven . Op afgesproken datum met twee monteurs karwei geklaard . zeer professioneel gewerkt met prima gereedschappen. Kookplaat gratis geïnstalleerd dat is ook weer prima gedaan.
  Vraag wel of de monteurs zegelrecht hebben om van de energieleverancier in de aansluitkast te mogen werken. Misschien een lang verhaal maar zulke mensen kom je weinig tegen. Kortom een uitstekend geleverde klus met A kwaliteit materiaal.
 • Avatar Edward Dumay ★★★★★ een jaar geleden
  Vandaag heeft David bij ons een nieuwe moderne groepenkast geïnstalleerd. Hij kwam op de afgesproken tijd. Heeft het netjes gemonteerd. Ik ben er erg blij mee. David is een aardige kerel en een echte vakman. Hij is erg communicatief en … More reageert snel op emailtjes. Aanrader!
 • Avatar Gjalt Fennema ★★★★★ een jaar geleden
  Service: groepenkast vervangen
  Zeer goede ervaring met Elektramax B.V.
  Dit bedrijf is vakkundig, betrouwbaar, vriendelijk, handelen snel.
  Zeer zeker aan te raden!
 • Avatar Marijke Vriezen ★★★★★ een jaar geleden
  Zeer betrouwbaar bedrijf , keurig op tijd , alles uitstekend uitgevoerd , erg blij met resultaat 👍🏻 Echt een aanrader 👍🏻👍🏻👍🏻
 • Avatar Sylvester Oranje ★★★★★ een jaar geleden
  Prima service, keurig op tijd, professionele aanpak. Bel ze volgende keer weer voor andere Electra klussen!
 • Avatar Trijke Chaarir ★★★★★ een jaar geleden
  David werkt hard en netjes.Is extra gekomen om toch voor ons de stopcontacten te installeren,zonder extra kosten.(na het stucken van de muur) Tevreden klant!! Advies: iets meer uitleg geven, want voor de klant die geen ervaring heeft, is … More dat wel fijn. 👍🏽Services: Stopcontacten of schakelaars installeren, Groepenkast vervangen of upgraden, Installatie
 • Avatar F B ★★★★★ een jaar geleden
  Na de offerte-aanvraag, nam David heel snel contact op om langs te komen. Heel vlot een afspraak kunnen inplannen, en in een paar uur nieuwe groepenkast geinstalleerd en kabels getrokken. Heel prettig dat het allemaal zo snel ging!Services: Stopconta … Morecten of schakelaars installeren, Installatie, Grondkabels installeren
 • Avatar Claudia de Vries ★★★★ een jaar geleden
  Snelle en vriendelijke service. Na het vervangen van de groepenkast heeft hij netjes uitgelegd wat hij heeft gedaan en hoe de nieuwe kast werkt. Alleen jammer dat we zelf we oude groepenkast moeten afvoeren.Als we nog eens een elektricien … More nodig hebben zullen we hem zeker inschakelen.Service: Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar erik jan Lindeboom ★★★★★ een jaar geleden
  David is een zeer betrouwbare en fijne vakman om in te huren. Geeft goed advies, snelle service en gaat net dat ene stapje verder.Wat ik ook fijn vind is dat hij geniet van het afleveren van goed werk, dat geeft mij het gevoel dat er betrouwbaar … More werk is afgeleverd.Service: Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar Oscar van Haren ★★★★★ een jaar geleden
  Vandaag mijn schakelkast vervagenDavid is een elektricien , een man met ervaring en werkt vakkundig met zijn gereedschap en gebruikt goed materiaal. hij legt alles goed uit wat de mogelijkheden zijn en geeft zeer goed advies. Ik kan hem … More zeker aanraden .Service: Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar Jaclyn Karsseboom ★★★★★ een jaar geleden
  David kwam snel persoonlijk langs voor een beoordeling van de werkzaamheden. Was duidelijk in zijn uitleg, een nieuwe groepenkast moest worden geinstalleerd (de oude had onvoldoende uitbreidingsmogelijkheden). Daarnaast is ook een perilexaansluiting … More in de keuken nodig voor een inductie kookplaat en voor een buitencontactdoos voor het opladen van de auto. De werkzaamheden worden voor een redelijke prijs uitgevoerd. Binnen korte termijn is afspraak geregeld. David werkt netjes en secuur, alles is naar tevredenheid uitgevoerd.Services: Stopcontacten of schakelaars verplaatsen, Groepenkast vervangen of upgraden, Elektrische auto-oplader installeren
 • Avatar Pim Verzijl ★★★★★ een jaar geleden
  Via website offerte gevraagd, zelfde avond al reactie en volgende dag al geregeld. Snelle reactie en contact via whatsapp en prima service. Aanrader.Service: Stopcontacten of schakelaars installeren
 • Avatar Ramon Waterreus ★★★★★ een jaar geleden
  Blij met David en zijn crew!
  Snel, secuur en helder.
  Mooie nieuwe groepenkast waarvan uit extra stroompunten in de keuken zijn geplaatst.
  Zeker aan te bevelen!
 • Avatar Washand Ramlagan ★★★★★ een jaar geleden
  Lekker pro!
  Goed advies, kwaliteit en vakmanschap!
  Een aanrader, zeker ook qua kosten
 • Avatar Adriaan Kodde ★★★★★ een jaar geleden
  Goede service, David dacht goed mee in een lastige uitgangspositie. Snelle service. Hij heeft een puike groepenkast afgeleverd.
 • Avatar Hans te Voert ★★★★★ een jaar geleden
  David ging zeer nauwkeurig te werk. Alles (dubbel) gecheckt en professioneel geïnstalleerd! Erg tevreden! Ik beveel hem aan!Services: Stopcontacten of schakelaars repareren, Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar h3ndr1k ★★★★★ een jaar geleden
  Niks dat lof over David. Hij heeft onze oude groepenkast vervangen voor een nieuwe. Onze meterkast is nu weer veilig. Ik had wat extra vragen m.b.t. het plaatsen van extra installatiedozen en David dacht mee en heeft het keurig gemaakt.Als … More mensen het mij vragen raad ik David aan.Service: Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar paul samethini ★★★★★ een jaar geleden
  David van Groepenkast Online heeft bij onsnaar volle tevredenheid een ABB 8 groepenkast geïnstalleerd.Hij werkt zeer netjes,geeft goed advies en is een professional in zijn vak !Wij kunnen hem iedereen aanbevelen.Paul S 👌Service: Groepenkast … More vervangen of upgraden
 • Avatar Guido Strobl ★★★★★ een jaar geleden
  Zeer tevreden over dit bedrijf. Snelle communicatie, heldere afspraken en alles uitgevoerd conform offerte. Vakman die overduidelijk een goed product wil leveren.Services: Stopcontacten of schakelaars verplaatsen, Stopcontacten … More of schakelaars installeren, Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar Eric Jacobs ★★★★★ een jaar geleden
  Vakkundig en professioneel. Oude groepenkast vervangen, spanningen gecheckt en de nodige adviezen gekregen. Zeer vriendelijke vaklui.Service: Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar Vitaly Medvedev ★★★★★ een jaar geleden
  Professional and friendly. Highly recommended!
 • Avatar J.O Bedoya ★★★★★ een jaar geleden
  Het bedrijf is heel betrouwbaar, niet allen professioneel, maar ook snel en goede kwaliteit. Honderd procent aan te bevelen.Service: Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar Sampooran Kapur ★★★★★ een jaar geleden
  David is een goede vakman met kennis. Alles netjes en keurig geinstalleerd. Echt een aanrader 👍Services: Stopcontacten of schakelaars installeren, Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar mark timmermans ★★★★★ een jaar geleden
  David is snel en professioneel. Hij heeft de stoppenkast vervangen in de loods. Ik raad hem iedereen aan.Service: Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar Jordy ★★★★★ een jaar geleden
  Groepenkast laten vervangen. Komt afspraken na en levert top werk!Service: Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar Gaetan Verwey ★★★★★ een jaar geleden
  David levert heel goed werk af.
 • Avatar Shininl ★★★★★ een jaar geleden
  David heeft mijn oude groepenkast met stoppen vervangen voor een moderne groepenkast geschikt om te upgraden naar 3 fase in de toekomst.Hij kon snel op locatie komen voor een bezichtiging na prettig en vlot contact via whatsapp. Een week … More later hing de nieuwe groepenkast er al. Netjes gewerkt en goede oplossingen bedacht, aanrader!Services: Installatie, Stopcontacten of schakelaars installeren, Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar Maarten Vaes ★★★★★ een jaar geleden
  Vriendelijk en is een echte vakman. Alles perfect geregeld.Service: Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar Richard van Leeuwe ★★★★★ een jaar geleden
  Vandaag in de ochtend gebeld en om 13:00 al aanwezig. Echt heel snel. En iemand met kennis van zaken, netjes en alles werkt weer. Zeker een aanrader.
 • Avatar Stephan Rokx ★★★★★ een jaar geleden
  Onwijs fijne communicatie, komt zijn afspraken na en werkt keurig. Dankjewel David!
 • Avatar Hedi Van Zwol ★★★★★ een jaar geleden
  Zeer goede service. Denkt goed met je mee en is zeer duidelijk in de communicatie. Werkt erg netjes en legt alles geduldig en begrijpelijk uit.
 • Avatar Masterworx ★★★★★ een jaar geleden
 • Avatar Cilla Sijnesael ★★★★★ een jaar geleden
  Wij zijn enorm tevreden over de werkzaamheden die David bij ons heeft uitgevoerd. David excelleert in goede communicatie, professionaliteit en flexibiliteit wanneer de klus lastiger blijkt of toch meer werk vereist.
 • Avatar Nathalie Reyes ★★★★★ een jaar geleden
  zeer vakkundig geholpen, snelle en goede service. gaat voor kwaliteit , heeft passie voor zijn werk. Aanrader!Service: Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar Joop Schenzel ★★★★★ een jaar geleden
  David is een professional die uitstekend zijn vak als elektricien beheerst. Is daarnaast goed bereikbaar, reageert snel, communiceert duidelijk, stipt op tijd, denkt mee en geeft goed advies, en dat alles voor een eerlijke prijs. 5 sterren … More en zeker aan te bevelen!(Groepenkast vervangen en uitgebreid incl Perilex fornuisgroep tbv inductiekoken)Services: Installatie, Stopcontacten of schakelaars installeren, Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar Jack Boogmans ★★★★ een jaar geleden
  David is vriendelijk, werk netjes en voor een redelijke prijsService: Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar carlo Langelaan ★★★★★ een jaar geleden
  Nieuwe hoofdschakelaar en aardlek geplaatst in de groepenkast en perilex contactdoos voor inductiekookplaat. Professioneel aangepakt met een goede praktische insteek. Dit is een vakman die ik je warm aanbeveelServices: Stopcontacten … More of schakelaars installeren, Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar A.D. Wolters ★★★★★ een jaar geleden
  Groepenkast vervangen en aansluiting voor inductie naar de keuken aangelegd. David reageerde snel op mijn aanvraag, houd zich aan afspraken, communiceert tijdig en heeft de werkzaamheden vlotjes en goed uitgevoerd. Adviseert zonodig en … More luistert naar je wensen. Ik raad deze vakman aan.Services: Stopcontacten of schakelaars installeren, Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar Danny Scholts ★★★★★ een jaar geleden
  Ik heb David ingeschakeld om onze groepenkast te vervangen. Hij heeft een scherpe offerte neergelegd, en daarna de groepenkast professioneel gezet. David komt zeker de afspraken na, doet goed zijn werk, en is ook zeer prettig in de communicatie. … More Ik zou David zo weer inschakelen of aanraden bij vrienden.Services: Installatie, Stopcontacten of schakelaars installeren, Groepenkast vervangen of upgraden, Stopcontacten of schakelaars verplaatsen
 • Avatar Paul Valk ★★★★★ een jaar geleden
  Goed werk, goede prijst, komt zn afspraken na. Daarbij is hij ook na dat het werk af en betaald is heel behulpzaam met kleine problemen. Een echte vakman !
 • Avatar Suzanne de Jager ★★★★★ een jaar geleden
  Dit bedrijf is zeker een aanrader. Meneer heeft goed werk geleverd en heeft een nieuwe meterkast geplaatst.Hij heeft alles goed uitgelegd en alles werkt weer. Goede service, snel met reageren.Al met al een aanrader voor iedereen die een … More goede erkende elektricien zoekt.Service: Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar Martine Seiffers ★★★★★ een jaar geleden
  Prima service bij ons aan de Akker in Waddinxveen. Komt zijn woorden na.Services: Installatie, Groepenkast repareren, Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar Ramazan Cinar ★★★★★ een jaar geleden
  Prima werk geleverd ben heel erg tevreden topService: Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar Roelof Bosch ★★★★★ een jaar geleden
  Prima bedrijf. Snel Afspraak gemaakt en na bezoek kon al binnen een paar dagen onze groepenkast vervangen worden voor een goede prijs!Services: Stopcontacten of schakelaars installeren, Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar Karl Gram ★★★★★ een jaar geleden
  David heeft onze oude groepenkast vervangen. Duidelijke offerte gekregen en alles naar tevredenheid uitgevoerd.Service: Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar Tim Vanderbroeck ★★★★★ een jaar geleden
  David ging vakkunidg en efficient aan de slag en heeft een mooie stoppenkast geplaatst. Hij is een aanrader!Service: Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar Lenard Kaptein ★★★★★ een jaar geleden
  Zeer tevreden. Vriendelijk, snel tot een afspraak gekomen en installatie was goed en naar tevredenheid. Administratie perfect op orde met snel een duidelijke offerte, digitale ondertekening, factuur en betalen met een betaalverzoek.Ga voor … More een volgende klus zeker weer contact opnemen.Service: Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar Sander Rutgrink ★★★★★ een jaar geleden
  Beetje opstart problemen gehad maar. ik Heb met David de juiste keuze gemaakt. zegt duidelijk wat hij wel en niet kan oplossen en zorgt dat alles veilig is voor je huis. dus voor je elektra klussen zeker aan te raden.goede prijs/kwaliteit … More verhoudingServices: Stopcontacten of schakelaars repareren, Stopcontacten of schakelaars verplaatsen, Lampen repareren, Stopcontacten of schakelaars installeren, Groepenkast vervangen of upgraden
 • Avatar Piotr Nakonieczka ★★★★★ 3 jaar geleden
  Ik heb David gevonden via werkspot.hij is een vakman die zijn werk heel goed uitvoert, komt zijn afspraken na, legt heel goed uit wat er moet gebeuren, snel en goede communicatie. in andere woorden aanrader.
 • Avatar Patrice den Dopper ★★★★★ 3 jaar geleden
  Goed service, van hoge kwaliteit, vriendelijke man die de tijd neemt om de klus te klaren en daarbij duidelijke uitleg geeft. Echt een aanrader!
 • Avatar joan valk ★★★★★ 3 jaar geleden
  Super aardig, stipt, werkt netjes, komt afspraken na, kan niet anders dan een dikke pluim geven. Een TOPPER.
 • Avatar Rick kramer ★★★★★ 3 jaar geleden
  Alle afspraken nagekomen en perfect geholpen. Correcte prijs met hele goede service!
 • Avatar Martin Hokke ★★★★★ 3 jaar geleden
  Snel een afspraak na het eerste belletje. En op de dag zelf goed werk afgeleverd en goed advies gekregen. Overal werd een oplossing voor bedacht en het resultaat mag er zijn. Bedankt!Zeker een aanrader!
 • Avatar Saar Koopt ★★★★★ 3 jaar geleden
  Super service en dienstverlening. Verstand van zaken. Kwaliteit. Vriendelijk en zeer geduldig (bij onvoorziene problemen tot grote tevredenheid alles adequaat opgepakt) Werk tot in de puntjes afgeleverd! Zeer tevreden.
 • Avatar Vardan Movsisjan ★★★★★ 3 jaar geleden
  Betrouwbaar en goed werk geleverd!
 • Avatar Vincent ★★★★★ 3 jaar geleden
  David heeft kWh-meter in de meterkast geplaatst. Prima service voor een eerlijke prijs. Top!
 • Avatar Marjolein Leenderts ★★★★★ 3 jaar geleden
  David reageerde erg snel. Hij werkt efficiënt en netjes. Kwaliteit is hoog en is erg vriendelijk.
 • Avatar Fransje Melief ★★★★★ 3 jaar geleden
  Super professioneel, de juiste man op de juiste plaats. Namens Mathijs en Fransje.
 • Avatar Martin Lekx ★★★★★ 3 jaar geleden
  Perfecte communicatie, snel en zorgvuldig uitgevoerde werkzaamheden.
 • Avatar Hay Schildersbedrijf ★★★★★ 3 jaar geleden
  Goed werk geleverd zeer tevreden.Hay Schildersbedrijf
 • Avatar Ewoud de Haan ★★★★★ 3 jaar geleden
  Prettige service, goede samenwerking met David.
 • Avatar Neo the Blind (Neo the Blind) ★★★★★ 3 jaar geleden
  Requested an invoice to replace and upgrade our (old) fuse box on a Sunday night. Got a reply within an hour and he came around the following day to check the current situation. A week later the fuse box, including two new electrical outlets, … More were upgraded for a reasonable price. Very happy with our service.
 • Avatar Marieke S ★★★★★ 3 jaar geleden
  Found David through Werkspot. Responded very fast and came in the next day for a quote. Got the job done the day after. He explains everything he does and answered all my questions. He is honest, friendly, precise and ensures everything … More works properly before he leaves.Would definitely recommend!
 • Avatar huub borren ★★★★★ 3 jaar geleden
  Hele goede en snelle service en goede communicatie
 • Avatar Jan de Bruin ★★★★★ 3 jaar geleden
  David is een vakman en heel erg plezierig in de omgang. Levert kwaliteit en wat ik heel belangrijk vindt; hij denkt mee met de klant. Echt een topper!
 • Avatar Ian Izeboud ★★★★★ 3 jaar geleden
  Zeer goeie ervaring met Groepenkast Online. David reageerde snel op mijn berichten en kwam voor een offerte persoonlijk kijken wat de situatie was. Afhandeling van de klus gebeurde rap na de offerte waardoor ik snel en goed geholpen was! … More Zeker een aanrader!
 • Avatar Marian Kagie ★★★★★ 3 jaar geleden
  Op zoek naar een elektricien in Zoetermeer kwam ik al snel uit bij David van Groepenkast Online. Nog dezelfde avond via whatsapp contact gelegd en meteen een offerte ontvangen voor ombouw van onze groepenkast van 1 naar 3 fasen. David was … More direct beschikbaar en heeft de werkzaamheden keurig en punctueel uitgevoerd conform onze wensen. Ik kan Groepenkast Online van harte aanbevelen!
 • Avatar Corina Hagenaars ★★★★★ 3 jaar geleden
  David kwam snel langs. Was duidelijk in zijn uitleg. Flexibel met zijn afspraak, omdat de kruipruimte nog leeggepompt moest worden.Werkte netjes .
 • Avatar Ineke Loos ★★★★★ 3 jaar geleden
  Goede ervaring met Technical. David kwam na het eerste contact binnen 2 dagen kijken om de klus goed te kunnen beoordelen. Daarna kon snel na 5 dagen de klus worden uitgevoerd namelijk een nieuwe groepenkast met 8 groepen en een nieuw stopcontact … More onder de gootsteen. Doordat een klus daarvoor uitliep, kwam David later dan de afgesproken tijd maar daar hield die je netjes van op de hoogte. Het werk werd netjes uitgevoerd. In vergelijking met anderen is de prijs misschien wel wat hoger maar zeker doordat hij eerst komt kijken om de klus te beoordelen gaf dat mij een betrouwbare indruk. Voor een volgende klus zou ik zeker weer een beroep op David willen doen.
 • Avatar Chris N ★★★★★ 3 jaar geleden
  uitstekend installatie bureaukeurig gewerktVriendelijk en vakkundig!Ik ben zeer tevreden!Kan ze aanbevelen als een vakkundige, vriendelijke en vakbekwame werk groep!mvrgrChris Niese
 • Avatar Rob van de Leur ★★★★★ 3 jaar geleden
  Groepenkast vervangen, extra groep aangelegd en buitencontactdoos voor een laadpunt geïnstalleerd. Prima werk voor een redelijke prijs. Service ook dik in orde. Van harte aanbevolen.
 • Avatar Josien Penraat ★★★★★ 3 jaar geleden
  We zijn snel en vakkundig geholpen. Prettig contact en we zijn echt tevreden.Voor onze volgende klus zullen we zeker weer hem bellen
 • Avatar H. Freeth ★★★★★ 3 jaar geleden
  Aimabele David levert uitstekend werk af en heeft een hoge mate van kennis op zijn vakgebied. Denkt mee naar oplossingen mochten deze voorkomen.Communiceert zoals het hoort en werkt snel.Zeker om aan te bevelen.
 • Avatar Sander Rueck ★★★★★ 3 jaar geleden
  David heeft bij ons de groepenkast vervangen en andere elektra zaken in orde gemaakt ter voorbereiding voor onze nieuwe keuken en is een echte aanrader! Duidelijke communicatie, erg vriendelijk, extra werkzaamheden verricht en keurig vakwerk … More afgeleverd voor een goede prijs.
 • Avatar Robin ★★★★★ 3 jaar geleden
  David was snel, behulpzaam en vriendelijk. Volgende keer bellen wij hem weer. Wanneer je een betrouwbare elektricien zoekt kan je gerust David bellen.Robin.
 • Avatar Ramin Ramin ★★★★★ 3 jaar geleden
  David heeft een stroning bij ons vakkundig en snel opgelost. Naast een professionele houding was hij erg klantgericht en vriendelijk. Mij hatelijke dank! Top!
 • Avatar Liesbeth Kempes ★★★★★ 3 jaar geleden
  Snelle reactie, duidelijke communicatie en David denk mee over de situatie. Komt op tijd, werkt netjes reeele prijs kwaliteit!Kortom Top!!
 • Avatar Cor de Vries ★★★★★ 3 jaar geleden
  De offerte was prima, maar de persoonlijkheid van David en het vakmanschap dat hij uitstraalt deed mij besluiten om met hem in zee te gaan.De groepenkast was vlot geplaatst zonder problemen. Ales werkt naar behoren. Prima!Had ik de 8 jaar … More garantie die hij geeft al genoemd?Gewoon goed!
 • Avatar Jan Dreef ★★★★★ 3 jaar geleden
  Vanwege de overstap naar electronisch koken moesten er extra groepen en een perilex aansluiting worden gemaakt. Hiervoor hebben wij via Werkspot een opdracht via Werkspot geplaatst. David was niet alleen de eerste die reageerde maar was … More ook de enige die de moeite nam om de situatie op locatie te bekijken voor een offerte. David heeft ons nog wat adviezen gegeven voordat hij de opdracht aannam. Op de afgesproken datum en tijd is de klus uitgevoerd in een zeer prettige sfeer. De professionaliteit van David was zeer hoog en heeft voor ons nog enkele onvoorziene problemen opgelost tegen een schappelijke prijs. Zeer goed bedrijf, is zeker aan te raden!
 • Avatar Artheis90 ★★★★★ 3 jaar geleden
  Zeer tevreden met de geplaatste stoppenkast. Na contact te hebben opgenomen kon de stoppenkast met een week al geplaatst worden en dezelfde dag kwam er al iemand langs om de klus te bespreken en ik kreeg direct de offerteprijs. Ook fijn … More ervan was dat de offerte een vaste prijs heeft en niet afhankelijk is van de uren die de klus uiteindelijk duurt.Er werd ook goed te tijd genomen om de stoppenkast te vervangen en alle bekabeling werd netjes doorgetrokken naar de keuken. En hij ging ook pas weg toen alles netjes weggewerkt was en nadat alles gecontroleerd was.Zeker voor de service die ik kreeg verdiend groepenkast online de 5 sterren zonder twijfel. Ik werd zelfs nog geholpen met een stopcontact plaatsen en het controleren van een lamp die niet werkte.
 • Avatar David Van Bergen ★★★★★ 3 jaar geleden
  David kwam na de offerte aanvraag gelijk vrijblijvend langs om de situatie te bekijken. Duidelijke offerte waarbij je weet waar je aan toe bent. Hierna op korte termijn een afspraak gemaakt om de nieuwe groepenkast te plaatsen en nieuwe … More groepen bij te plaatsen. Een zeer vriendelijke man die zijn vak verstaat en denkt in oplossingen. Ziet er top uit. Aanrader..
 • Avatar marjolein van brummelen ★★★★★ 3 jaar geleden
  TOPPERDeze man is werkelijk een topper. Na 1 telefoontje stond hij dezelfde dag nog voor de deur om te kijken en een offerte te maken. Prijs was prima in orde. Hij denkt mee en levert prima werk. Werkt netjes is op tijd en vriendelijk. … More Wat wil een mens nog meer. David nogmaals hartelijk bedankt voor je geleverde diensten.(stoppenkast vernieuwen , bedrading perilex. En nog wat andere bedrading)😀
 • Avatar Ingrid Vandijk ★★★★★ 3 jaar geleden
  Goede en snelle service en komt afspraken na. Alles snel geregeld en dank nogmaals!
 • Avatar Gera Van De Loo ★★★★★ 3 jaar geleden
  Goede service, kwaliteit en prijs. Erg goed geholpen door David, bedankt!
 • Avatar Agranti ★★★★★ 3 jaar geleden
  Snel, kwalitatief goed en sociaal. Zou hem zeker aanraden.
 • Avatar ruud schmitz ★★★★★ 3 jaar geleden
  Prima bedrijf, echt een aanrader. David is een hele vriendelijke, correcte vakman. Heeft ons ontzettend goed geholpen!
 • Avatar Edgar Adamyan ★★★★★ 3 jaar geleden
  Betrouwbaar!
 • Avatar john Gelernter ★★★★★ 3 jaar geleden
  Great professional friendly service..I recommend David to anyone who needs there fuse box replaced.
 • Avatar Mark Schoeman ★★★★★ 3 jaar geleden
  Groepenkast Online responded to my request on Werkspot. Since the initial contact through to the agreement and delivery of the work, they have been super professional. Their communication is excellent and at no time was I concerned about … More what was happening. The work delivered is of excellent quality and very neat. Friendly and job well done - I'd recommend them over and over.
 • Avatar Jugoslav Joleski ★★★★★ 3 jaar geleden
  David visited my place to see the job, give explanations what and how it will be done. He installed 3 new groups and he connected my cooking plate. He did the job professionally with explanations.I am recommend him to others.
 • Avatar Bibi Berg ★★★★★ 3 jaar geleden
  Snel, en kwaliteit, doet wat hij beloofd; perfect
 • Avatar Leo Boer ★★★★★ 3 jaar geleden
  Goed en snel werk geleverd. Aanrader
 • Avatar Wouter Bremmer ★★★★★ 3 jaar geleden
  Duidelijke afspraak en snel geregeld. Top werk.
 • Avatar Timmer Innovations ★★★★★ 3 jaar geleden
  David is een vriendelijke, deskundige installateur.Denkt goed mee en is flexibel.Barbara
 • Avatar eyeGlam lash & brow studio ★★★★★ 3 jaar geleden
  Prettig bedrijf. Heeft goed geholpen!
 • Avatar Folkert ★★★★★ 3 jaar geleden
  Heldere communicatie, duidelijk afspraken en het gewenste resultaat voor een eerlijke prijs.
 • Avatar A Scheepje Scheepie ★★★★★ 3 jaar geleden
  David is een zeer deskundige installateur.Groepenkast (12groepen) is goed en netjes geplaatst. David ruimt alles netjes op. En denkt mee met de klant. De klus is na zeer tevredenheid uitgevoerd. Voor iedereen die een nieuwe groepenkast … More wil, raad ik groepkast online aan.
 • Avatar Tobi & Bart Drinkenburg ★★★★ 3 jaar geleden
  Vandaag zeer tevreden over het werk van David. Professioneel, service gericht!
 • Avatar Tycho van der zijden ★★★★★ 3 jaar geleden
  In een middag nieuwe groepenkast geplaatst. Wij hebben zelf overige electra aangelegd en David begreep dat wij dit zelf hadden gedaan. Hij heeft hier nog wat goede tips over gegeven.
 • Avatar David A. ★★★★★ 3 jaar geleden

Reviews