Elektrotechniek

Elektriciteit is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We hebben er namelijk elke dag mee te maken. Want bijna alles draait op elektrotechniek. Daarom willen wij u daarmee graag van dienst zijn. Of het om een storing gaat of verduurzaming van de huidige installatie, wij staan altijd voor u klaar. Hierin denken we met u mee in oplossingen en stellen hoge eisen aan ons zelf.

Wij doen

Elektriciteit aanleggen

De installatie wordt dan uitgevoerd volgens de norm NEN 1010.

Storingen

Wij zijn altijd bereikbaar om elektrische storingen op te lossen.

Groepenkast vervangen

Wij doen complete levering en installatie van groepenkasten.

Elektrische laadpaal

Wij leveren, installeren en onderhouden elektrische laadpalen.

Elektrisch koken

Wij zorgen voor een perilex aansluiting voor koken op inductie.

Onderhoud

Wij voeren reparatie en onderhouden aan de elektrische installatie.

Waar u op kunt rekenen

Landelijk erkend elektriciens

Elektramax heeft namelijk een InstallQ erkenning. De bij InstallQ geregistreerde installatiebedrijven zijn aantoonbaar vakbekwaam. Daarmee werkt Elektramax volgens de wettelijke eisen van het Bouwbesluit en de voorgeschreven NEN-normen. “Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ”.

InstallQ-elektrotechniek

Veiligheid

Bij Elektramax gaat veiligheid voor alles. Dat geldt zowel voor de installateur als de klant. Daarom is het ook eveneens belangrijk om op de hoogte te zijn van de veiligheidsrisico’s op de werkvloer. Natuurlijk speelt het gebruik van PBM’s (Persoonlijke Beschermingsmiddelen) een belangrijke rol hierin. Bovendien zijn wij ook VCA gediplomeerd.

VCA_logo

Garantie op kwaliteit

Onze opdrachten worden uitgevoerd door vakbekwaam personeel. Daarnaast werken wij met bekende merken. ABBGira en Philips zijn een voorbeeld van. Bij Elektramax wordt u altijd vooraf op de hoogte gesteld van alle kosten. Dus geen verrassingen achteraf.

Zekerheid

Wist u dat verzekeraars altijd een erkend installatiebedrijf aanbevelen? Daarom zijn wij vindbaar op de website van De echte installateur. Op echteinstallateur.nl staan uitsluitend installatiebedrijven die over de juiste kennis en kunde beschikken.

Echteinstallateur-nl

Nutsbedrijven

Wij hebben het zegelrecht verkregen van EndurisEnexisLianderRendoStedin en Westland Infra. Daarmee mogen wij dus officieel volgens de norm NEN 3140 spanningsloos werken aan de installatie.

Gratis en vrijblijvend

Offerte aanvragen

    Bestanden uploaden

    Upload één of meer foto's van de situatie (bijv. groepenkast, stopcontact of keuken).


    Toegestaan: pdf,jpg,jpeg Max: 8MB

    * Velden zijn verplicht.

    Elektrotechniek