Elektrotechniek

Groepenkast vervangen

Wij leveren en installeren uw nieuwe groepenkast.

Waar u op kunt rekenen

Landelijk erkend elektriciens

Elektramax heeft namelijk een InstallQ erkenning. De bij InstallQ geregistreerde installatiebedrijven zijn aantoonbaar vakbekwaam. Daarmee werkt Elektramax volgens de wettelijke eisen van het Bouwbesluit en de voorgeschreven NEN-normen. “Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ”.

InstallQ-elektrotechniek

Veiligheid

Bij Elektramax gaat veiligheid voor alles. Dat geldt zowel voor de installateur als de klant. Daarom is het ook eveneens belangrijk om op de hoogte te zijn van de veiligheidsrisico’s op de werkvloer. Natuurlijk speelt het gebruik van PBM’s (Persoonlijke Beschermingsmiddelen) een belangrijke rol hierin. Bovendien zijn wij ook VCA gediplomeerd.

VCA_logo

Garantie op kwaliteit

Onze opdrachten worden uitgevoerd door vakbekwaam personeel. Daarnaast werken wij met bekende merken. ABBGira en Philips zijn een voorbeeld van. Bij Elektramax wordt u altijd vooraf op de hoogte gesteld van alle kosten. Dus geen verrassingen achteraf.

Zekerheid

Wist u dat verzekeraars altijd een erkend installatiebedrijf aanbevelen? Daarom zijn wij vindbaar op de website van De echte installateur. Op echteinstallateur.nl staan uitsluitend installatiebedrijven die over de juiste kennis en kunde beschikken.

Echteinstallateur-nl

Nutsbedrijven

Wij hebben het zegelrecht verkregen van EndurisEnexisLianderRendoStedin en Westland Infra. Daarmee mogen wij dus officieel volgens de norm NEN 3140 spanningsloos werken aan de installatie.

Gratis en vrijblijvend

Offerte aanvragen

    Bestanden uploaden

    Upload één of meer foto's van de situatie (bijv. groepenkast, stopcontact of keuken).


    Toegestaan: pdf,jpg,jpeg Max: 8MB

    * Velden zijn verplicht.

    Elektrotechniek